Teaszeretők...

 

Azért indítottuk útjára ezt a természetes kultúrát, hogy megismertessük veletek az igazi szálas teák valódi egészséges izét.

Mert szeretjük a reggeleket, ami hol napsütést rejt, hol ködöt, hol még koromsötétet. A reggel, még csendes és nyugodt, s csak a miénk.

Szeretjük a reggeleket, mert nem számít, hogy milyen épp az idő odakint, mert tudjuk, hogy idebent a finom, jázminos zöld tea, vagy egy különlegesebb napokon a lágy fehér tea vár ránk.

Aztán felkel a nap, elindul az élet, már rohan is, s készül a napi 2-3 nagykancsó gyümölcstea télen termoszba, nyáron kancsóba, amit a gyerekek is igazán szeretnek, s élveznek. Mindig van itthon fahéjas szilva-, körte-, eper-, trópusi- gyümölcstea, amibe még kerül néhány szem fagyasztott málna, vegyes bogyósgyümölcs vagy eper.

Aztán előfordul egy-egy nap, hogy sehogy sem sikerül semmi, csak a gondok halmozódnak. Ilyenkor leülök, elkészítek egy epres Oolong teát, s csak csodálom, hogy milyen csodaszép, ahogy kibomlik a szárított tealevél, s visszanyeri alakját, s közben az eper édes illata gőzölög fel a poharamból. Leírhatatlan érzés.

S ott van még a jól ismert Earl Grey, mint egy nagyasszony, igazi nagymama, karakteres, nemes, ízes és bölcsességet hordoz magában. Főzete sötét, íze markáns. Igazi támaszt nyújtó teafőzet.

Ők a mi mindennapi segítőink, akik örömünkben feldobnak, bajban vigasztalnak, tanuláskor élénkítenek, betegségben gyógyítanak, gondoktól terhelt nap végén álmot hoznak nekünk.

S álmodtunk egy nagyot! Mi lenne, ha őket, a mi segítőinket megosztanánk Veled, hogy neked is hozzanak harmóniát, bölcsességet, nyugalmat, vidámságot a hétköznapjaidba és tegyék emlékezetessé a különleges napjaidat.

S ekkor életre kelt a yumma tea, ami azt jelenti, hogy finom tea, s így szimbolizálja azt a teaszeretetet, ami már több ezer éve bizonyítottan kedvező az egészségre, s aminek tápértéke is kimagasló. A Tea szeretetét, ami segít nekünk visszatalálni igaz természetünkhöz, ami mellett egy jót beszélgetünk, amivel megkínálhatjuk barátunkat vagy csomagban ajándékozhatunk is egy csomag szeretetet.

S mondd, mi a Te történeted?